Honden­coaching

Wil je jouw hond nieuwe dingen aanleren, gedrag bijsturen of jullie relatie verder uitbouwen? Dan ben je bij NVL Dogtraining aan het juiste adres! De basis van deze coaching ligt bij het begrijpen waarom een hond zich op een bepaalde manier gedraagt. Door aan dit gedrag de juiste consequenties te koppelen krijgen we het gewenste - en vooral een blijvend - resultaat. Je hond zal zo namelijk begrijpen dat alles een gevolg is van zijn eigen keuzes. De focus ligt daarnaast op de bekrachtiging van het gewenste gedrag.

Mijn persoonlijke visie van een gelukkige hond is een hond die stabiel, zelfzeker, vrij en open is. Dit wil ik tijdens de coaching dan ook naar buiten brengen en laat elk ras zo dicht mogelijk aanleunen bij datgene waarvoor hij gefokt is. Door in te zetten op mentale en fysieke stimulatie waarin respect en hiërarchie ook een rol spelen, streven we samen naar een gezonde geest in een gezond lichaam. En zo kan er een vertrouwensrelatie tussen jou en jouw hond opgebouwd worden met de juiste balans.

Voor deze coaching kan je, op basis van de noden van jou en je hond, kiezen tussen een aantal opties: privécoaching of mastercoaching. Daarnaast bied ik ook opvolgsessies aan die ideaal zijn om één probleem aan te pakken.

Reviews